Hybride systeem hydraulische installatie
Lucht water warmtepomp in hybride

Hybride systemen

Wilt u uw bestaande installatie upgraden zonder grote wijzingen aan uw woning te doen? Is uw woonst onvoldoende geïsoleerd voor een warmtepomp? Heeft u niet het budget om uw energetische installatie in 1 keer te vernieuwen?

ELATO helpt u een vooruitziend stappenplan op te stellen om uw woning ecologisch te renoveren op een economisch verantwoorde manier. We combineren uw bestaande verwarmingsinstallatie met een warmtepomp of installeren een gasketel of pellet ketel in combinatie met een warmtepomp. De traditionele mazout-, gas- of pellet ketel verwarmt bij wanneer de warmtepomp de woning niet volledig kan verwarmen of wanneer het regelsysteem beslist dat het goedkoper is om via de traditionele ketel te verwarmen. Op die manier verkrijgt u de zuinige en milieuvriendelijke werking van een warmtepomp zonder in te boeten op wooncomfort.

Voordelen

+ MINDER INVASIEF – uw bestaande installatie wordt geüpgraded zonder al te grote ingrijpende veranderingen.

+ TOEKOMSTGERICHTDe oplossing voor bestaande, onvoldoende geïsoleerde woningen met een gemengd afgiftesysteem. De traditionele ketel werkt op het hoog-temperatuur afgiftesysteem (radiatoren, convectoren), de warmtepomp op het een laagtemperatuur afgiftesysteem (vloerverwarming, ventillo-convectoren).

+ ECOLOGISCH & ECONOMISCH 

 

Waarom ELATO?

Wij stellen samen met u een lang termijn stappenplan op om uw woning energetisch te renoveren zonder in te boeten op uw comfort en rekening houdend met uw budget. Het vereist een partij die alle technieken beheerst om uw energetisch systeem correct te dimensioneren, te installeren en te integreren rekening houdend met toekomstige veranderingen.  ELATO is door de ruime kennis van zowel traditionele als hernieuwbare technieken de ideale partij om uw persoonlijk stappenplan zowel op te stellen als te implementeren.

Dringende herstellingen | 0475 81 36 94 | Wij helpen u binnen de 24 uur!
Hulp nodig? Tel: 0475 81 36 94