Johan op het dak aan het werk

Zonnepanelen

Zonne-energie omzetten naar bruikbare elektrische energie daar zorgt ELATO voor!

Wie kiest voor zonnepanelen heeft ongetwijfeld een hoop vragen, het is tenslotte geen aanschaf die u dagelijks doet. Wat kosten zonnepanelen, hoe werken ze, hoe lang gaan ze mee?

De zon verschaft ons ruime hoeveelheden directe en indirecte zonne-energie waar we op een ecologisch verantwoorde wijze gebruik van kunnen maken.

Een zonnepaneelsysteem is in staat om licht om te zetten in elektriciteit, waarmee het gemiddeld gezin gedurende 30 jaar zo’n 30 à 40 % op zijn jaarlijkse elektriciteitskosten kan besparen.

Door de relatief lage aanschafkosten van zonnepanelen in combinatie met premies  blijft de netto-investering beperkt. Naast efficiënt en kostenbesparend, zijn zonnepanelen met een levensduur van 25 tot 30 jaar bijzonder duurzaam. Langdurig, gratis en groene energie!

Zoekt u een ervaren zonnepanelen installateur in Keerbergen en omgeving die staat voor maatwerk en kwaliteit?

ELATO, een professioneel installatiebedrijf komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen de wensen en technische mogelijkheden door. Onze adviseur zal kijken naar uw huidig en verwacht elektriciteitsverbruik, de plaats waar de zonnepanelen geplaatst kunnen worden, en de oriëntatie van de panelen ten opzichte van de zon.

Al onze installateurs zijn ReSCERT gekeurd wat resulteert in een bedrijfszekere zonnepaneelsysteem geplaatst volgens de geldende normen.

Dringende herstellingen | 0475 81 36 94 | Wij helpen u binnen de 24 uur!
Hulp nodig? Tel: 0475 81 36 94