Johan op het dak aan het werk

Warmtepompen

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een warmtepomp? Bij ELATO kunt u terecht voor meer informatie over de voordelen, verschillende installatieconfiguraties en mogelijke subsidies.

Wat is een warmtepomp?

Een verwarmingsinstallatie bestaat uit 3 kernonderdelen: een verwarmingstoestel, een afgiftesysteem en de verwarmings- en sanitaire leidingen die beide zaken met elkaar verbinden.

Een warmtepomp is een verwarmingstoestel waarmee u zowel uw woning kunt verwarmen als passief kunt koelen [woningtemperatuur op een natuurlijke manier laten dalen met 2 tot 4 °C]. In combinatie met een boiler (al dan niet ingebouwd) kunt u sanitair warm water genereren. Een warmtepomp is ontworpen om warmte uit een omgevingsbron (grondwater, buitenlucht of bodem) te onttrekken en verder te transporteren  naar het afgiftesysteem bestaande uit vloerverwarming, ventillo-convectoren of overgedimensioneerde radiatoren.

Voordelen

+ KOSTENBESPAREND – Bespaar tot 75% op uw energiefactuur en tot 50% op uw onderhoudscontract. 

+ COMFORT – Geniet van egaal verwarmingscomfort gedurende het volledig stookseizoen en een frisse woning in de zomermaanden.

+ ENERGIEBESPAREND – Installatie van uitsluitend modulerende warmtepompen met energieklasse A++ en A+++.

Waarom ELATO?

Een warmtepomp project is een complex gegeven dat ervaring vereist overheen meerdere technieken. Het verhoogd uw woningcomfort enkel indien het warmtepompsysteem correct gedimensioneerd is, de diameter van de leidingen, het afgiftesysteem, de warmtepompcomponenten en het regelsysteem op elkaar zijn afgestemd en alles volgens de ReSCERT normen geïnstalleerd wordt.

Laat u bijstaan door ELATO, een ervaren installatiebedrijf dat u persoonlijk adviseert. Wij maken het verschil met onze multi-technische vakkennis, Scandinavische en Duitse merken van topkwaliteit en door mee te zijn met de laatste ontwikkelingen op de markt. Doordat ELATO uitsluitend werkt met ReSCERT gecertifieerde installateurs heeft u recht op een premie bij de aankoop van uw installatie.

Dringende herstellingen | 0475 81 36 94 | Wij helpen u binnen de 24 uur!
Hulp nodig? Tel: 0475 81 36 94